FIRMAET PÅ KLINGEN online er hylemorsom skræddersyet underholdning, som afvikles virtuelt.

Under corona har vi arrangeret masser af virtuelle Firmaet På Klingen – og det har virket forbløffende godt!

Den profesionelle skuespiller og hukommelsesekspert Rasmus Skovmand undersøger jer og samler information om jer gennem interviews med jeres medarbejdere. Resultatet er et super sjovt show om jer og som gør kærlig grin med jer. Med Firmaet På Klingen får I en unik oplevelse, som giver jer en fornemmelse af at være samlet selvom I er adskilt.

Hvordan:
Rasmus interviewer 5 – 10 af jeres hjemmearbejdende medarbejdere. Han får folk til at fortælle sjove historier om deres kolleger og jeres organisation. Rasmus får også info fra ledelsen om jeres kultur og nogle nøglemedarbejdere.
Herefter laver Rasmus et unikt show om jer – inspireret af “Gintberg På Kanten”.

Hvornår:
På et aftalt tidspunkt indkalder I jeres medarbejdere til et webinar. Her kommer Rasmus og leverer showet. Showet afvikles typisk på Teams eller Zoom, hvor Rasmus er en del af jeres møde.

FIRMAET PÅ KLINGEN er vedkommende og hylemorsom underholdning, som rammer lige i centrum af organisationen og dens medarbejdere. Showet er udfordrende, provokerende, men går aldrig over grænsen, og ingen udsættes for ubehageligheder. Giv jeres medarbejdere en sjov, værdifuld og samlende oplevelse.

FIRMAET PÅ KLINGEN onlinePRIS:

fra Kr. 16.000,- ex. moms

ekskl. moms
  • Unikt 30 min. show om jer – skræddersyet til jer.
  • Inkl. 5 interviews med medarbejdere.
  • Inkl. 1 interview med ledelse.
  • Streames via Teams, Zoom mv.
  • Showet optages til fraværende medarbejdere.

Showeksempel fra
ENERGINET

Få et gratis tilbud

Send forespørgsel og
få et uforpligtende tilbud.