VIRTUEL UNDERHOLDNING

– som handler om jer og lavet til jer!

FIRMAET PÅ KLINGEN online er hylemorsom skræddersyet underholdning, som afvikles virtuelt.

Den profesionelle skuespiller og hukommelsesekspert Rasmus Skovmand undersøger jer og samler information om jer gennem interviews med jeres medarbejdere.
Resultatet er et super sjovt show, som handler om jer og som gør kærlig grin med jer. I får en unik oplevelse, som giver jer en fornemmelse af at være samlet selvom I er adskilt.

Hvordan:
Rasmus interviewer 5 af jeres hjemmearbejdende medarbejdere. Han får folk til at fortælle sjove historier om deres kolleger og jeres organisation. Rasmus får også info fra ledelsen om jeres kultur og nogle nøglemedarbejdere.
Herefter laver Rasmus et unikt show om jer – inspireret af “Gintberg På Kanten”.

Hvornår:
På et aftalt tidspunkt indkalder I jeres medarbejdere til et webinar. Her kommer Rasmus og leverer showet. Showet afvikles typisk på Teams eller Zoom, hvor Rasmus er en del af jeres møde.

FIRMAET PÅ KLINGEN er vedkommende og hylemorsom underholdning, som rammer lige i centrum af organisationen og dens medarbejdere. Showet er udfordrende, provokerende, men går aldrig over grænsen, og der er aldrig nogen, som udsættes for ubehageligheder. Giv jeres medarbejdere en sjov, værdifuld og samlende oplevelse i en anderledes tid.

FIRMAET PÅ KLINGEN onlinePRIS:

Kr. 16.000,- ex. moms

ekskl. moms
  • Unikt 30 min. show om jer – skræddersyet til jer.
  • Inkl. 5 interviews med medarbejdere.
  • Inkl. 1 interview med ledelse.
  • Streames via Teams, Zoom mv.
  • Showet optages til fraværende medarbejdere.

Eksempel fra
ENERGINET

Få et gratis tilbud

Send forespørgsel og
få et uforpligtende tilbud.